Livrare gratuita pentru comenzi de peste 259 LEI
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 259 LEI

Livrare,schimburi si retur produse

Livrare - Schimburi - Retur

LIVRAREA PRODUSELOR :

Livrarea se face prin Sameday în zona lor de acoperire si costă 16lei. Dacă comanda dumneavoastă depășește 259 Lei, livrarea va fi gratuită!

*Livrarea gratuita este valabila doar in zonele de acoperire Sameday.

Coletele ajung in 24-48h , însă in perioada aglomerate , timpul de livrare se poate prelungi . Nu ne asumam întârzierile cauzate de către firma de transport.

 

În cazul în care locuiți într-o zonă fără acoperire Sameday produsele se pot ridica de la cel mai apropiat sediu.

Dacă curierul vă cere din greșeală, mai mult de 16lei, contactați-ne imediat pe noi, sau agenția Sameday de care aparține orașul dumneavoastră și cereți diferența de bani.

 

SCHIMBUL PRODUSELOR :

 

Pentru a schimba sau returna articolele, produsele nu trebuie să fie în ambalajele originale dar să nu prezinte urme de deteriorare sau uzură.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este într-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervăm dreptul de a-l refuza.

Schimbul sau returnarea produselor vor fi refuzate dacă :

  • Produsul nu este ambalat corespunzător și acesta ajunge la noi deteriorat
  • Produsul este ambalat defectuos 
  • Produsul a fost purtat
  • Produsele sunt trimise prin Posta 

În cazul în care cumpărătorul se răzgândește în legătură cu produsele comandate și dorește să le schimbe, costurile de transport vor fi suportate de el.

 

Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât si pentru cele juridice. Este necesar să ne anuntați pe e-mail: mail@ambrant.ro.


Potrivit legislației în vigoare (Ordonanța de urgență 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, aveti la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului să ne anunțați despre intenția de a returna produsele.

Din cauza stocurilor limitate, dacă produsul returnat nu intră în posesia noastră în acest interval ( 14 zile calendaristice ), ne rezervăm dreptul de a refuza returul.


În urma returului există două posibilități
1. înlocuirea produsului cu unul asemănător sau alt produs de pe stoc.
2. primirea banilor înapoi. ( Returnarea banilor se face exclusiv în cont bancar iar coletele retur cu ramburs vor fi refuzate )

 

 Costuri de returnare

Transportul pentru returnarea produselor se poate face prin orice companie de curierat (exclus Posta Romana !)

- Dacă ați primit alt produs decât cel comandat, costurile de returnare/ schimb vor fi suportate de către AMBRANT. 

- Dacă v-ați răzgândit în privința produsului sau nu sunteți mulțumit de acesta, costul returului va fi suportat de dumneavoastră 

- Dacă produsul prezintă defecte de fabricație, acesta va fi  înlocuit , iar costul transportului va fi suportat de către AMBRANT. ( în cazul primirii unui produs defect, trebuie să fim anunțați în aceeași zi, pentru a trimite înapoi curierul pentru a se întocmi un proces verbal de deteriorare în timpul livrării ).

- Dacă produsul se strica in termen de 14zile, va fi înlocuit gratuit sau reparat in funcție de caz

- Returul se face prin acelasi mod in care s-a facut si livrarea ( prin curierat rapid )

 

Dispozitii legale

 

In conformitate cu dispozițiile art. 9 din OUG 34/2014, cumpărătorul, nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale, are dreptul de a denunța unilateral contractul în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denunțării contractului, produsul trebuie să fie în starea de la vânzare, însoțit de toate accesoriile, iar cutia acestuia să nu fie deteriorată.

 

In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării contractului, clientul având obligația să trimită coletul către noi în termen de 14 zile de la data denunțării contractului, în caz contrar putem amâna restituirea contravalorii produselor achitate până în momentul în care produsul ajunge fizic la noi.

 

Condiții generale de eligibilitate pentru returnări și schimburi

 

Puteți returna produsele cumpărate de pe site-ul www.ambrant.com  în termen de 14 zile de la data primirii lor.

Puteți schimba produsele în termen de 14 de zile de la data comandării lor.

 Inainte de trimiterea comenzilor, echipa AMBRANT verifică fiecare produs in parte pentru evitarea situațiilor neplăcute.

În cazul în care produsul se deteriorează în timpul livrării ,clientul se obligă să anunțe telefonic sau pe e-mail, echipa AMBRANT în ziua livrării coletului.

! Daca produsul prezinta vreun defect din fabricatie, trebuie sa ne anuntati in termen de 24h. In caz contrar, reclamatia va fi considerata nula. 

! Mentionam ca dimensiunile produselor pot sa difere cu +/- 1cm-2cm. Reclamatiile pe aceasta tema vor fi considerate nule.