Livrare gratuita pentru comenzi de peste 259 LEI
Livrare gratuita pentru comenzi de peste 259 LEI

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.ambrant.ro
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor de mai jos.
Administratia site-ului www.ambrant.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Potrivit legislației în vigoare (Ordonanța de urgență 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, aveti la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului să ne anunțați despre intenția de a returna produsele.

In momentul plasarii comenzii, sunteti automat de acord cu politica de retur a www.ambrant.ro

Din cauza stocurilor limitate, dacă produsul returnat nu intră în posesia noastră în acest interval ( 14 zile calendaristice ), ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Toti vizitatorii si clientii acestui site sunt rugati sa citeasca si sa fie de acord cu toate politicile www.ambrant.ro . Prin plasarea unei comenzi se considera implicit acordul tuturor conditiilor prezentate pe  www.ambrant.ro.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca nuanta de culoare poate diferi in functie de ecranul folosit pentru vizualizarea produselor. Deasemenea produsele din piele naturala pot prezenta mici defecte datorita obtinerii materialului.

www.ambrant.ro isi acorda dreptul schimbarii acestor conditii fara informarea in prealabil a clientului.